Afaceri profitabile în 2018

10 sept. 2019 1 min

Afaceri profitabile în 2018

Indiferent de suma pe care o ai la dispoziție, EuConsult.md îți oferă mai multe idei de afaceri profitabile din diferite domenii. Cele mai de succes sunt legate de agricultură, de la realizarea unei plantații de fructe-mure, la zmeura, cireși și altele.

Printre unele idei de afaceri profitabile din Moldova în 2018 se numără și deschiderea unui atelier de modelare a prăjiturilor și torturelor sau al unei patiserii. Consultanța oferită de către EuConsult.md îți prezintă detaliat cum să îți lansezi propria ta afacere și care sunt domeniile în care poți să investești. Fie că este vorba de afaceri mici cu bani puțini sau de afaceri de succes mari, la EuConsult.md vei găsi cele mai bune solutii.

 

Dacă te atrage ideea unei afaceri pe cont propriu, dar nu ai foarte mulți bani disponibili, află că nu toate business-urile au nevoie de investiții serioase. Trebuie doar să găsești cel mai potrivit proiect, să te înarmezi cu răbdare, energie și perseverență și să crezi în tine.

Mulți dintre noi citim povești inspiraționale despre antreprenori care au reușit în viață, dar ne blocăm în ideea că tot ce înseamnă startup vine la pachet cu investiții semnificative. Nu este deloc așa, există foarte multe afaceri care pot fi incepute cu bani puțini și care pot oferi profituri interesante, pe masură ce afacerea crește.

Orice antreprenor, indiferent de mărimea afacerii sau de domeniul în care activează, trebuie să aibă câteva calități esențiale. Încrederea, perseverența și curajul sunt foarte importante, mai ales dacă ești la prima experiență antreprenorială.

 

Există sute de cărti sau articole cu sfaturi pentru antreprenori, cursuri, traininguri, oameni care vând secrete sau insight-uri. Pană a ajunge aici, e important să crezi în tine, în ideea ta și orice poate fi posibil.

Aplică acum pentru o consultare și obține cât mai rapid finanțarea pentru afacerea ta. Suntem pregătiți să acționăm!

    Cum credeti?

    A fost util cursul vizionat?


    Ar fi util sa vizionati seminare in cimp?


    Ati recomanda acest curs altor persoane?