Finanțări nerambursabile pentru afaceri

10 Сен 2019 1 min

Finanțări nerambursabile pentru afaceri

Cuvântul magic — afacere — nu aduce imediat bani. El implică mult efort, dăruire, nopţi nedormite, eşecuri şi reuşite, spun cei care deja s-au avântat în nemărginitul întins al afacerilor. Tot ei însă spun, că dacă aveţi idei bune de afaceri, un business plan viabil şi dorinţa de a-l realiza, dar nu aveţi bani, nu este un motiv să cedati.

O modalitate de obţinere a finanţelor este creditarea bancară, solicitarea unui împrumut de la companiile de microcreditare sau accesarea fondurilor nerambursabile. Expertul în consultanță Grigore Munteanu recomandă tinerilor antreprenori să cântărească bine înainte de a accesa un credit sau a lua un împrumut de la companiile de microcreditare şi să stabilească varianta optimă pentru afacerea lor.

— «Este recomandat ca tinerii antreprenori să se adreseze la centrele de consultanță ca EuConsult şi să ceară consultanța profesionistă pentru afacerea sa» spune Grigore Munteanu.

 

Potrivit experților, problema primordială pentru tineri este dobândirea unor surse financiare ieftine. Un tânăr, dacă are rude care ar putea să îi garanteze aceste împrumuturi, le poate obţine, dar dacă nu are, atunci el trebuie să înceapă de la zero, să acumuleze bani mai mulţi ani la rând şi să îşi dezvolte afacerea încet. Acest factor demotivează tinerii să-și creeze afaceri proprii, iată de ce asistența financiara oferă speranța și încredere.

Tinerii care nu au acces la credite pe motiv că nu pot prezenta garanţii, pot apela la fondurile nerambursabile. Echipa EuConsult te va consulta la orice etapă de implimentare a proiectului. Echipa profesionistă acționează rapid și cu soluții originale pentru a obține doar rezultate pozitive. Clientul este imaginea companiei, iată de ce afacerile ghidate de echipa EuConsult sunt de succes și se dezvoltă intens.

 

În tot procesul de accesare a fondurilor nerambursabile tinerii vor simți un sprijin din partea specialiștilor din diferite domenii: finanțe, contabilitate, juridic, marketing și management.

Подайте заявку на консультацию и получите финансирование для своего бизнеса как можно скорее. Мы готовы действовать!

    Как вы думаете?

    Было полезно посмотреть курс?


    Было бы полезно посмотреть семинары на местах?


    Вы бы порекомендовали этот курс другим людям?