Gandrabur Nicolae – apicultor, R-n. Cantemir

09 sept. 2019 1 min

Gandrabur Nicolae – apicultor, R-n. Cantemir

Domeniul de apicultură îi este cunoscut de mic copil. Încă din copilărie participa la îngrijirea albinelor la prisaca pe care o are tatăl său. Cunoaște în detalii procesele de creștere a albinelor și de culegere a mierii.

Activînd cîțiva ani peste hotare și-a acumulat suma necesară de bani pe care a decis să o investească în activitatea pe care o practica de mai mulți ani.

Această ocupație l-a motivat să-și dezvolte o afacere proprie ca să nu mai fie nevoit să munceasca peste hotare. Realizarea acestui proiect i-a permis să fie alături de părinți și să asigure cîteva locuri de muncă consătenilor. Deasemenea a reușit să-și mai realizeze un vis, și anume să-si formeze o prisacă proprie. Împreună cu prisaca, datorită grantului PARE 1+1, a procurat tot utilajul împreună cu stupii cu familiile de albine.

Pe lingă producerea și comercializarea mierii a obținut venituri și din vînzarea familiilor de albine apărute prin roirea artificială prin divizarea familiilor de albine. Ca rezultat al granturilor primite și investițiilor efectuate, și-a asigurat un trai decent la el acasă.

Aplică acum pentru o consultare și obține cât mai rapid finanțarea pentru afacerea ta. Suntem pregătiți să acționăm!

    Cum credeti?

    A fost util cursul vizionat?


    Ar fi util sa vizionati seminare in cimp?


    Ati recomanda acest curs altor persoane?