Lansare site EuConsult.md

10 Sep 2019 1 min

Lansare site EuConsult.md

Pe 19 septembrie 2018 compania SRL MAGAZIN FINANCIAR lansează brandul de consultanță în afaceri EuConsult, inclusiv versiunea online a site-ului www.euconsult.md.

EU CONSULT este Echipa care te ajută să inițiezi sau să dezvolți o afacere din fonduri europene cu minim aport propriu. Cu ajutorul nostru vei fi la curent cu toate finanțările existente pentru afacerea ta, atât în Republica Moldova cât și în România.

 

Noul site vine cu un design modern și multă informație utilă în trei limbi. Acum pe site gasești informație despre serviciile oferite, finanțări nerambursabile existente, istorii de succes a clienților noștri, idei noi de afaceri și deasemenea ultimele stiri din domeniu. Toate acestea sunt concentrate pentru dezvoltarea business-ului tau.

Versiunea site-ului www.euconsult.md a fost lansată pentru o mai bună comunicare între client și companie, parteneri și companie.

EuConsult – Oferă asistență completă în accesarea fondurilor europene destinate inițierii sau dezvoltării afacerii, atît pe teritoriul Republicii Moldova cît și pe teritoriul României.

Apply now for a consultation and get the financing for your business as soon as possible. We are ready to act!

    How do you think?

    It was useful to watch the course?


    It would be useful to watch seminars in the field?


    You would recommend this course to other people?