Idei de afaceri la cheie

10 sept. 2019 1 min

Idei de afaceri la cheie

Start-ul unei afaceri este realizat atunci cînd există o idee de afacere și un aport financiar din parta celui ce o inițiază. Atunci când planul este bine definit și toate cheltuielile sunt luate în calcul orice afacere ar putea avea succes.

 

În Europa, 37% din populație dorește să lucreze pe cont propriu, fata de 51% in SUA si China. În Moldova, dorința pentru antreprenoriat este mai mare (39%), iar 61% nu văd probabilă această opțiune, din diferite cauze.

La moment, nu este o noutate că multe din afacerile inițiate au avut eșec din cauza lipsei experienței a antreprenorului, concurenței, lipsei forței de muncă și personalul necalificat, cheltuelilor neprevăzute și multor altor factor.

Din acest considerent mulți afaceriști caută idei noi de investiție care în perspectivă sunt concentrate pentru a avea succes. Dat fiind faptul că statistica arată că mai mult de 70% din afacerile pornite ajung în faliment chiar după primul an, echipa EuConsult a dat start campaniei „Idei de afaceri la cheie” care propune cele mai profitabile și accesibile idei pentru o afacere de succes.

Orice afacere inițiată vine în set cu 65% finanțare nerambursabilă și garantează un venit de la 50.000 de euro pe an.

Aplică acum pentru o consultare și obține cât mai rapid finanțarea pentru afacerea ta. Suntem pregătiți să acționăm!

    Cum credeti?

    A fost util cursul vizionat?


    Ar fi util sa vizionati seminare in cimp?


    Ati recomanda acest curs altor persoane?