Idei de afaceri la cheie

10 Sep 2019 1 min

Idei de afaceri la cheie

Start-ul unei afaceri este realizat atunci cînd există o idee de afacere și un aport financiar din parta celui ce o inițiază. Atunci când planul este bine definit și toate cheltuielile sunt luate în calcul orice afacere ar putea avea succes.

 

În Europa, 37% din populație dorește să lucreze pe cont propriu, fata de 51% in SUA si China. În Moldova, dorința pentru antreprenoriat este mai mare (39%), iar 61% nu văd probabilă această opțiune, din diferite cauze.

La moment, nu este o noutate că multe din afacerile inițiate au avut eșec din cauza lipsei experienței a antreprenorului, concurenței, lipsei forței de muncă și personalul necalificat, cheltuelilor neprevăzute și multor altor factor.

Din acest considerent mulți afaceriști caută idei noi de investiție care în perspectivă sunt concentrate pentru a avea succes. Dat fiind faptul că statistica arată că mai mult de 70% din afacerile pornite ajung în faliment chiar după primul an, echipa EuConsult a dat start campaniei “Idei de afaceri la cheie” care propune cele mai profitabile și accesibile idei pentru o afacere de succes.

Orice afacere inițiată vine în set cu 65% finanțare nerambursabilă și garantează un venit de la 50.000 de euro pe an.

Apply now for a consultation and get the financing for your business as soon as possible. We are ready to act!

    How do you think?

    It was useful to watch the course?


    It would be useful to watch seminars in the field?


    You would recommend this course to other people?